Alina Lindroos 

34-vuotias turkulainen ratkaisukeskeisen psykoterapiakoulutuksen käynyt ratkaisukeskeinen terapeutti, sairaanhoitaja YAMK/Master of Health Care, neuropsykiatrinen valmentaja ja äiti.  Lisäksi olen käynyt kriisityön erikoistumisopinnot ja minulla on Debriefing- ohjaajan pätevyys. Ajattelen, että yksi elämän ja onnellisuuden peruspilareista on tunne siitä, että voi toteuttaa itseään haluamallaan tavalla ja koen, että tässä työssä se käy toteen!

Minun kanssani onnistuu sekä lyhytterapeuttinen lyhyempi terapiatyöskentely että pidempiaikainen terapiatyöskentely. Käyntien tiheys ja määrä sovitaan aina asiakkaan/asiakkaiden kanssa yksilöllisesti.

Terapeuttina olen empaattinen, keskusteleva, maan läheinen ja helposti lähestyttävä. Arvostan myös huumoria terapiaistunnoissa. Terapiassa pidän muun muassa luovien menetelmien käytöstä.

Terapeuttina arvostan terapiasuhdetta, mikä pohjautuu luottamukseen, tasavertaisuuteen, kunnioitukseen ja läsnäolemisen taitoon.

Minulla on viidentoista vuoden työkokemus eri-ikäisten asiakkaiden parista mielenterveyssektorilla. Olen työskennellyt lasten psykiatrian osastolla, aikuisten mielenterveyskuntoutujien kanssa, kehitysvammaisten, erityislasten- ja nuorten kanssa sekä tällä hetkellä päätyössäni olen perhekeskuksessa perheneuvolan tiimissä 0-18 –vuotiaiden lasten, nuorten ja heidän perheiden parissa. Olen myös toiminut lähiesimiehenä. Sivutoimisena yrittäjänä olen toiminut viisi vuotta.

Koulutukset:

Sairaanhoitaja AMK

Neuropsykiatrinen valmentaja

Psykoterapeuttiset valmiudet (Psykoterapiakoulutukseen vaaditut lisäopinnot)

Ratkaisukeskeinen psykoterapeuttikoulutus 2016-2018 (ei KELA-pätevyyttä)

Sairaanhoitaja YAMK/Master of Health Care – Sosiaali- ja terveysalan kehittäminen ja johtaminen 2019-2020

Kriisityön erikoistumisopinnot ja Debriefing-ohjaajan pätevyys 


Tärkeät voimavarat minulle:

ystävät, perhe, musiikki, kuoro, mökkeily, luonto, liikunta eri muodoissa, kissat ja matkustaminen.

 

Huomioithan, että KELA-asiakkaisiin ei minulla ole tällä hetkellä mahdollisuutta.